LM-Park

Raskaankalustot pesut Raumalla

LM-Parkissa on kaksi erilaista pesupaikkaa asiakkaiden käytettävissä: pesuautomaatti ja käsinpesuhalli. Pesuautomaatti on täysin automatisoitu ja suunniteltu erityisesti raskaan kaluston pesuun. Se on saatavilla sopimusasiakkaille ympäri vuorokauden, tarjoten korkeapainepesun, harjapesun sekä alustan pesun palvelut.

Käsinpesuhallimme taas tarjoaa mahdollisuuden ammattilaisen suorittamaan käsinpesuun erilaisille telakoneille, kuten kaivinkoneille, pyöräkuormaajille, traktoreille ja vastaaville ajoneuvoille. Tällä tavoin varmistetaan huolellinen ja ammattitaitoinen pesutyö, joka vastaa asiakkaiden tarpeita.

Pesuautomaatti 24/7

Lakarinkatu 45, 26510 Rauma

Automaattinen raskaankaluston pesuautomaatti

Tarjoamme LM-Parkissa täysin automaattisen raskaankaluston pesuautomaatin, joka tarjoaa pesupalveluina korkeapainepesun, harjapesun sekä alustan pesun. Tämä pesuautomaatti on käytettävissä sopimusasiakkaillemme ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa. 

Raskaankalustot puhtaaksi 24/7

Tarjoamme raskaankaluston kuljettajille helpon ja kätevän tavan pitää ajoneuvonsa puhtaana ja hyvin hoidettuna. Kun asiakkaamme rekka tulee ensimmäistä kertaa pesuun, luomme sille asiakastilin rekisteritunnuksen perusteella ja sovimme yhdessä käytettävät pesuohjelmat. Jatkossa asiakkaamme voivat hyödyntää hallin ulkona sijaitsevaa rekisteritunnuksen tunnistavaa kameraa, jonka avulla kuljettaja pääsee sisälle sovittuun pesuohjelmaan milloin tahansa, vuorokauden ympäri.

Rekan pesu vie vain noin 25 minuuttia, joten se on nopea ja tehokas tapa pitää ajoneuvo puhtaana ja hyvässä kunnossa. Pesuautomaattimme sijaitsee aidatulla alueella, ja pääsy alueelle on mahdollista ainoastaan asianmukaisella kulkulätkällä. 

Ammattilaisten suorittamat käsinpesut

LM-Parkista löytyy myös käsinpesuhalli, josta saat ammattilaisten suorittaman käsinpesun yrityksesi erilaisille telakoneille, kuten kaivinkoneille, pyöräkuormaajille, traktoreille ja muille vastaaville ajoneuvoille. Hallin korkeus, joka on huimat 15 metriä, ja 6 metriä korkeat ovet varmistavat helpon kulun suurillekin koneille.

Hallimme on avoinna arkisin klo 7:00-15:30 tai tarvittaessa myös sopimuksen mukaan. 

Huomioithan, että käsinpesuhallimme ei ole yleinen pesupaikka, jossa voit pestä ajoneuvosi itse. Sen sijaan tarjoamme palvelun, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa käsinpesun puolestasi. Voit tilata käsinpesun meiltä ja luottaa siihen, että ajoneuvosi puhdistetaan perusteellisesti ja ammattitaidolla.

Käsinpesut ark. klo 7:00-15:30 tai sopimuksen mukaan.

Scroll to Top