LM-Park

Lakari Service – raskaankaluston huolto

Lakari Service on erikoistunut raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen ja traktoreiden korjauksiin. Hallissa on korkeutta vaikuttavat 15 metriä ja sisäänajo tapahtuu kätevästi kuuden metrin korkeista ovista, mikä mahdollistaa sujuvan huollon ja kunnostuksen suuremmillekin laitteille sisätiloissa. Lisäksi huoltohallissa on kaksi käytännöllistä siltanosturia, joissa on yhteensä kolme 10 tonnin koukkua. Näiden nostolaitteiden avulla raskaan kaluston huolto- ja korjaustoimenpiteet voidaan suorittaa vaivatta ja ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelutiimissämme on kaksi asentajaa, jotka ovat erikoistuneet raskaan kaluston huoltoihin, sekä kaksi asentajaa työkoneiden ja traktoreiden parissa. Yksi asentajistamme on toiminut työkonepuolella Volvo-merkin parissa jo yli 20 vuoden ajan. Kaikilla asentajillamme on kattava kokemus alalta, ja jokaisessa tiimissä on vähintään yksi kokenut asentaja, joka opastaa ja tukee muita tiimin jäseniä.

Ammattitaitoista palvelua jarrujen korjauksesta varaosahuoltoon

Meillä on käytössämme huoltomonttu, josta löytyy mm. jarrudynamo sekä ravitsinlaite – eli samanlaiset laitteet kuin katsastuksessakin käytetään. Tarjoamme myös raskaankaluston jarrujen korjaukset (luvan varainen toiminta) sekä jarrusovitukset. Hallistamme löytyy laaja valikoima varaosia kaikkiin yleisimpiin merkkeihin, ja tarvittaessa saamme tilattua tarvittavat osat nopeasti jo seuraavaksi aamuksi. 

Olemme avoinna arkisin klo 7:00-15:30, mutta voimme myös järjestää aukioloajan sopimuksen mukaan. 

Korjaukset myös asiakkaan omissa tiloissa tai noudettuina hallillemme

Meillä on myös kaksi kenttähuoltoautoa, joiden avulla voimme suorittaa korjauksia esimerkiksi työmailla tai asiakkaan omilla tiloilla. Tämä säästää välillä huomattavasti aikaa. Lisäksi käytössämme on lavettiauto, joka noutaa esim. telaketjulliset koneet hallille ja luonnollisesti myös toimittaa huolletun ajoneuvon takaisin sovittuun paikkaan.

Kaikki meille tulevat ajoneuvot käyvät ensin pesussa ennen huoltoa. Pesusta on sekin hyöty, että voimme näin havaita esimerkiksi hydrauliikkaletkujen vuodot, puomien murtumat yms. ja tarvittaessa korjata ne ennen niiden aiheuttamia ongelmia.

Scroll to Top